O nama

Kasina se nalazi u srcu Beograda, u sastavu istoimenog hotela. Gostima našeg restorana pruža se pogled na Terazijsku česmu, koja je sagrađena u XIX veku. Naš kompleks, Kasina, datira iz 1860. godine kada je na ovom mestu bila prva pivnica, dok je hotel izgrađen 1922. godine.
Kroz svoju bogatu istoriju Kasina je postala kultno mesto Beograda. Naš restoran je do nedavno bio pab, ali smo se prilagodili željama gostiju i odlučili da ovo mesto modernizujemo. Uspeli smo u nameri, ali smo istovremeno uspeli I da zadržimo stari duh Beograda, što znači da se u Kasini mogu naći mnogobrojne vrste piva, čime se vraćamo prvobitnoj autentičnosti.

Profesionalno osoblje u baru uvek nastoji da vrati osmeh na lice našim gostima – bilo da je u pitanju jutarnja kafa ili koktel u kasnim večernjim časovima. Piće koje služimo najvišeg je kvaliteta, a posebno kontrolišemo proizvodnju kafe (više puta u toku dana), kako bismo bili sigurni da ćemo je gostima poslužiti prema najvišim standardima.
Osim toga, ponosni smo na naše kolače. Budući da imamo sopstvenu kontrolisanu proizvodnju I da je ceo asortiman baziran na vrhunskim sirovinama, sa sigurnošću tvrdimo da im se ne može odoleti.
Posebno ističemo NEW PREMIUM kolače od lešnika, višnje, breskve i čokolade. U susret proleću napravili smo novi posni (veganski) kolač Raw Mojito Cake koji je sačinjen od kreme avokada, sveže nane, limete i kokosovog ulja.